Καλώς ήρθατε στο κέντρο του προστάτη

Παρακαλούμε επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίεςThe Prostate Centre
32 Wimpole Street
London
W 1 G 8 GT

τηλ .: +44 (0)20 7935 9720
φαξ : +44 (0)20 7224 5706
email: info@theprostatecentre.com

Τα γραφεία μας λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αν επικοινωνήσετε εκτός αυτών των ωρών, θα βρείτε μαγνητοφωνημένο μήνυμα που δίνει τηλέφωνα επείγουσας επικοινωνίας για τους ασθενείς μας.

Το Κέντρο του Προστάτη αποτελείται από μια εξειδικευμένη κλινική που έχει αφιερωθεί στη διάγνωση και διαχείριση όλων των προβλημάτων του προστάτη – ένα κέντρο για την υποστήριξη της άριστης ανδρικής υγείας.

Ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον Καθηγητή Roger Kirby. Η ομάδα των διεθνούς φήμης ειδικών πολλών ειδικοτήτων του Κέντρου του Προστάτη, παρέχει ό,τι καλύτερο υπάρχει σχετικά με την φροντίδα των ανδρών που πάσχουν από καρκίνο του προστάτη, καλοήθη μεγέθυνση του προστάτη, προστατίτιδα και άλλα σχετικά προβλήματα υγείας των ανδρών, όπως μετεγχειρητική ακράτεια και σεξουαλικά προβλήματα.

Προσφέρουμε επίσης μια σειρά προγραμμάτων ελέγχου της «καλής υγείας» των ανδρών, από τον βασικό έλεγχο του προστάτη μέχρι την εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται από αυθεντίες στον χώρο τους, με τη χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού και έχοντας πρόσβαση σε ορισμένες από τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του ρομπότ da Vinci.

«Εκεί όλοι γνωρίζουν τα πάντα για τον προστάτη. Ζουν και αναπνέουν για την υγεία των ανδρών, αλλά ειδικότερα για ό,τι αφορά στον προστάτη. Αν νιώθετε τον παραμικρό πόνο ή την παραμικρή ενόχληση που νομίζετε ότι συμβαίνει μόνο σε εσάς, μπορούν να σας πουν τι σημαίνει, γιατί τα έχουν δει όλα. Πράγμα που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη»
Scott Cormack, Partner, KPMG. Ασθενής.